Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Handballers onderuit in duel met derde keuze van Quintus

Sport 116 keer gelezen

Spijkenisse – De handballers van HVOS hebben nog altijd geen zege te pakken in de zaalcompetitie in de tweede divisie. Zondag moest de ploeg aantreden tegen de derde keuze van Quintus uit Kwintsheul, het werd 22-28 (12-13) voor de gasten. Nick van Dijk scoorde zes keer.

'Het was een wedstrijd om heel snel te vergeten', is de reactie van speler Peter Gokke na afloop van het duel, waarin de tegenstander speelde met een aantal spelers die vroeger in de Eredivisie uitkwamen voor Quintus.

Verleiden
Coach Lars Kramer vond het zonde dat de ploeg nog altijd wacht op de eerste punten. 'Ik denk dat dit niet had gehoeven in de afgelopen weken. Vandaag hebben we ons laten verleiden om in het spel van Quintus mee te laten gaan. Dan kun je niet brengen, wat je eigenlijk zou moeten doen. Ze hebben natuurlijk een heel ervaren ploeg. We begonnen goed en kwamen even op voorsprong. Daarna ga je in hun hoge tempo mee en betaal je daar de tol voor', meent Kramer. Overigens is het wachten op de eerste punten nu, ook omdat de speelwijze is aangepast. 'Ik ben natuurlijk een nieuwe trainer en heb een andere speelwijze. Dat is wennen', aldus de coach.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws