Spijkenisse kwam er zaterdag niet aan te pas in het duel met ARC, dat met 0-3 won.
Spijkenisse kwam er zaterdag niet aan te pas in het duel met ARC, dat met 0-3 won. Foto: Peter de Jong

Spijkenisse kan goede lijn niet doortrekken tegen ARC

Sport 180 keer gelezen

Spijkenisse – Na de zege van vorige week bij Rijsoord waren de ogen van het Spijkenisser publiek zaterdag gericht op het team dat de eerste thuis zege kon behalen. Dat lukte echter niet. Op sportpark Jaap Riedijk verloor Spijkenisse met 0-3 (0-1).

Spijkenisse kwam er in het begin niet veel aan te pas. Na twintig minuten betekende dat, dat de ploeg van Peter Wubben op achterstand kwam. Het was Luuk Samson die voor de openingstreffer voor het team uit Alphen aan den Rijn zorgde. Na de thee was het een vrije trap van Splinter die voor de verdubbeling van de score zorgde en twintig minuten voor tijd was het de genadeklap die door ARC werd uitgedeeld en zo werd het 0-3.

Kaarten
Naast het feit dat er maar weinig kansen kwamen voor Spijkenisse werden de mannen uit onze gemeente wel getrakteerd op vele kaarten door de scheidsrechter. Zo werden doelman Micheal Termijn, Felino Jardim, Marvin van der Pluijm en Demi Gosepa op de bon geslingerd. Met vier punten blijft Spijkenisse nog altijd op de veertiende plaats staan op de ranglijst in de hoofdklasse A. Komende zaterdagavond staat het duel met hekkensluiter Achilles '29 op het programma. Die ploeg behaalde nog geen punt in deze competitie. Het duel in het Gelderse Groesbeek begint pas om 18.00 uur.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws