Afbeelding
Foto: PR

Ode aan ‘the voice of Rotterdam’

Regionaal 471 keer gelezen

Rotterdam - Lee Towers wordt op dinsdag 23 maart 75 jaar. Rijnmond laat dit bijzondere moment voor de zanger én ambassadeur van de Rotterdamse haven niet zomaar voorbij gaan en pakt daarom flink uit. Op zaterdag 20 maart wordt de documentaire ‘Lee Towers, the voice of Rotterdam’ uitgezonden op tv. Een dag later, zondag 21 maart, staat het radio-programma Archief Rijnmond vanaf 11:00 uur geheel in het teken van de zanger die in 1946 als Leen Huizer geboren werd. 

Op Leens verjaardag zelf geeft Rijnmond helemaal vol gas! Dinsdag 23 maart is Lee Towers-dag op Rijnmond. Zo opent Radio Rijnmond ieder uur met een bekende hit van hem en is er van 10:00 tot 13:00 uur geheel coronaproof een live uitzending bij hem thuis. In die uitzending wordt Lee live gefeliciteerd door collega’s en andere bn-ers. Ook de luisteraar krijgt via een spraakbericht de kans hem het allerbeste te wensen, of een mop te vertellen, geheel in Lee Towers-stijl.

Zowel op rijnmond.nl als op tv zal goed te merken zijn dat Leen jarig is. Zo zal bijvoorbeeld op 23 maart in Rijnmond Sport ook te zien zijn hoe hij door de jaren nauw betrokken was bij grote gebeurtenissen als de Marathon van Rotterdam en natuurlijk de huldigingen van Feyenoord.
        
De documentaire ‘Lee Towers, the voice of Rotterdam’ is zaterdag 20 maart om 17:20 uur te zien op tv met daarna om de twee uur een herhaling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws