Afbeelding
Foto: stock

Afvalstoffenheffing gaat omlaag

Politiek 488 keer gelezen

De raad van Nissewaard heeft de afvalstoffenheffing weten te verlagen. 'Samen met de inwoners en Reinis is het gelukt om deze belasting te verlagen. We wisten dat het mogelijk was en dus zijn we ermee aan de slag gegaan, extra mooi is het dan als de resultaten al zo snel zichtbaar zijn', aldus fractievoorzitter Emanuel Geurts (VVD).

'Slechts een deel van de gemeente heeft nog maar te maken met het scheiden van het afval en door de succesvolle uitvoering hiervan is nu al een duidelijke daling van de afvalstoffenheffing zichtbaar. Dit resultaat is mede te danken aan een efficiëntere werkwijze bij Reinis, ook dat verdient een groot compliment, omdat we als inwoners van Nissewaard hiervan profiteren. Dat deze belasting in de toekomst verlaagd wordt is dan ook iets waar we trost op zijn', vervolgt Geurts.

Fractiegenoot Igor Bal vult aan: 'Dit is nog maar het begin, want het scheiden van afval is nog niet voor heel Nissewaard de praktijk, maar toch levert dit een belastingverlaging op van € 32,00. Als lijsttrekker wil ik me dan ook graag inzetten om deze verlaging door te zetten in de volgende periode na de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Dit is alvast gelukt, wat mij betreft gaan we de klus nu afmaken voor en met de inwoners!'

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws