Afbeelding
Foto: PvdA

Pluim van de Arbeid voor Wijkgroep Groenewoud

Politiek 488 keer gelezen

Spijkenisse - In het wijkcentrum van Groenewoud is meer te doen dan alleen maar klaverjassen. Je kunt naar het wijkcentrum om te biljarten, schilderen, linedancen, jokeren, darten of voor de bingo. Als je daar honger van krijgt is het ook mogelijk om één keer in de 14 dagen op maandag te eten. De vrijwilligers van Stichting Wijkgroep Groenewoud verzorgen een 3-gangen maaltijd voor 5 euro. 

De fractie van de PvdA Nissewaard was hier de afgelopen keer op bezoek en heeft genoten van een heerlijk diner. Omdat dit een goed voorbeeld is van ‘goed zijn voor elkaar’ heeft de PvdA deze maandag voor iedereen die aanwezig was de maaltijd betaald. De PvdA beloont vrijwilligers die zich inzetten voor de samenleving in Nissewaard, één keer in de maand, met de Pluim van de Arbeid.

De Pluim van de Arbeid wordt al enkele jaren uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties in Nissewaard doordat raadsleden een deel van hun vergoeding hiervoor beschikbaar stellen. Ook leden van de PvdA dragen bij aan de Pluim. Organisaties kunnen worden voordragen via pvda@nissewaard.nl.

Kijk voor het laatste politieke nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl