Foto: Danny v.d. Sluijs
Foto: Danny v.d. Sluijs Foto: Danny v.d. Sluijs

Jason Blakmoor vindt zijn aanpak terug in ONS

Politiek 241 keer gelezen

Spijkenisse - De derde nieuwkomer binnen ONS Nissewaard is Jason Blakmoor. 

Een geboren en getogen Spijkenisser van 30 lentes jong, wiens roots liggen in de wijk Vogelezang-noord. De wijk Waterland is hem ook niet vreemd, omdat hij daar ook een aantal jaren woonachtig is geweest. 

Jason volgde de Pabo in Rotterdam en is een welkome aanvulling op onderwijsgebied voor ONS Nissewaard. Een belangrijk thema om Nissewaard een stap verder te brengen

Hij is een ervaren leerkracht op het speciaal onderwijs (cluster-4) van de Gelinckschool in de wijk Schenkel. Daarnaast is hij actief selectielid van korfbalvereniging Olympia Spijkenisse. Hij is daar jarenlang fanatiek jeugdtrainer geweest, waar plezier voorop stond.

‘Onderwijs, sport, verbinding, samenwerken zijn thema’s die veel onderwerpen hebben waar ik me voor wil inzetten. De manier waarop dat moet gebeuren vind ik terug bij ONS Nissewaard’, aldus Jason. De keuze was daarom niet zo moeilijk tussen al die nieuwe en gerenommeerde partijen. Uitgaan van eigen kracht is zijn motto. Jason heeft er zin in en staat op een terechte plek 12 op de kandidatenlijst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws