Afbeelding
Foto: ONS Nissewaard

Goede input voor het verkiezingsprogramma ONS

Politiek 21 keer gelezen

Nissewaard - De inwoners van Nissewaard hebben goede input geleverd voor het verkiezingsprogramma van ONS. Naar aanleiding van de folderactie ‘Schrijf met ONS mee’ heeft de partij tientallen reacties gekregen van inwoners met ideeën en suggesties. 

ONS stelt altijd het verkiezingsprogramma op na gesprekken met vertegenwoordigers uit het verengingsleven, maatschappelijke organisaties, ondernemers en uiteraard de inwoners. ‘We spreken altijd veel mensen als we ergens staan met onze ONS-eend’, stelt ONS-raadslid Martin Polder. ‘De inwoners hebben altijd ideeën over hun woonomgeving of de gemeente in het algemeen. Het leek ons nu goed om de bewoners wat directer te vragen waar we ons de komende vier jaar ook voor moeten inzetten. Vandaar de folder in de brievenbus. Veel reacties gaan over zaken die inwoners in hun nabije woonomgeving zien. Voor ONS een bevestiging om op dat punt scherp te blijven en te blijven investeren.’

Rond deze tijd wordt de laatste hand gelegd aan het verkiezingsprogramma van ONS Nissewaard. Indien gereed zal het programma onder andere op de website van ONS. De komende verkiezingscampagne zal de inwoner ONS nog vaker tegenkomen.