Van Haga ging in gesprek met Nissewaardse ondernemers.
Van Haga ging in gesprek met Nissewaardse ondernemers. Foto: Belang van Nissewaard

Wybren van Haga bezocht Spijkenisse

vr 3 dec 2021, 14:00 Politiek 96 keer gelezen

Spijkenisse - Kort geleden heeft Belang van Nissewaard in haar partijkantoor een bijeenkomst georganiseerd voor ondernemers. Gastspreker was Tweede Kamerlid en ondernemer Wybren van Haga. 

Daarnaast vertelde horecaonderneemster Claire Duizendstra tegen welke zaken zij aanliep.

Peter van der Velden, fractievoorzitter van Belang van Nissewaard, kijkt tevreden terug op de bijeenkomst: ‘Het aantal bezoekers en het enthousiasme van de aanwezigen was overweldigend.’

Van Haga gaf tijdens de bijeenkomst aan waar volgens hem de schoen wringt in veel gemeenten. Het gaat om luisteren en transparantie. Hij benadrukt dat hij van mening is dat alle burgers en ondernemers in ons land een mooi en fijn eigen leven moeten kunnen leven, goed moeten kunnen wonen en werken en hun idealen moeten kunnen nastreven, hun kinderen moeten kunnen bieden wat zij nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen, hun eigen gezinnen kunnen stichten en ook voor een goede oude dag kunnen zorgen.

Belang van Nissewaard wil dat ook in Nissewaard ondernemers worden gezien, gehoord en betrokken raken in de plannen die het college bedenkt en wil uitvoeren. Ook voor hen moet er een open en transparant politiek beleid komen.

Uit de krant