De VVD bracht kaarten langs bij de nieuwe bewoners.
De VVD bracht kaarten langs bij de nieuwe bewoners. Foto: VVD

VVD heet bewoners welkom in hun nieuwe woning

Politiek 239 keer gelezen

Spijkenisse - Op vrijdag 2 april heeft de Nissewaardse VVD de nieuwe bewoners van Terras aan de Maas 2 welkom geheten in hun nieuwe woning.

In de middag trok VVD fractievoorzitter Angelique Twisker samen met de vrijwilligers Alex Seesing en Michaël van Soest erop uit om de nieuwe bewoners van Terras aan de Maas 2 met een kaartje welkom te heten. ‘Nederland kent een groot tekort aan woningen, ook in Nissewaard leveren we een bijdrage dit tekort terug te dringen. Om die reden staat het bouwen van nieuwe woningen voor de Nissewaardse VVD in de top 5 van onze prioriteiten’, zegt fractievoorzitter Angelique Twisker.

‘Door het bouwen van nieuwe woningen komen er ook weer woningen vrij en zo brengen we de woningmarkt in beweging, Nissewaard draagt daar op verschillende plekken een steentje aan bij. Zeer recent is het Terras aan de Maas 2 opgeleverd met 184 luxe huur- en koopappartementen’, vervolgt raadslid Willem van Staalduinen. ‘De inzet is dat iedere inwoner in elke levensfase een geschikte woning kan vinden en we horen in gesprekken met bewoners van Terras aan de Maas 2 dat het merendeel reeds in Nissewaard woonde. Meer dan reden genoeg om deze bewoners met een kaartje welkom te heten in hun nieuwe woning en hen daar veel mooie jaren te wensen!’

Kijk voor het laatste politieke nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws