Afbeelding
Foto: PvdA

PvdA kandidaat-Kamerlid Marieke van Duijn bezoekt Nissewaard

Politiek 135 keer gelezen

Nissewaard - Kandidaat Tweede Kamerlid Marieke van Duijn heeft tijdens haar fietstocht ‘De Groene 1000’ de gemeente Nissewaard bezocht. Tijdens deze fietstocht van 1000 km door heel Nederland gaat zij het gesprek aan met voorbijgangers uit alle provincies over een eerlijke en duurzame toekomst.

Gisteren kwam zij langs in de gemeente Nissewaard. Op de Spijkenisserbrug werd zij opgewacht door Wim Vink, secretaris van de PvdA Nissewaard, en Geert de Vries, gemeenteraadslid. Samen fietsten zij door Spijkenisse, via Zuidland, richting Hellevoetsluis. In Zuidland bekeken zij samen de duurzame woningen in de nieuwbouwwijk. Hierna bezocht Marieke van Duijn ook Hellevoetsluis nog en eindigde zij de dag in Stellendam. 

In het verkiezingsprogramma van de PvdA staat veel geschreven over een eerlijke toekomst, betaalbare woningen en een samenleving waarin we allemaal onze bijdragen leveren en elkaar helpen. Marieke van Duijn luistert graag naar de bevolking in Nederland en zegt hierover: ‘Ik verbind graag deze plannen met de duurzame gedachte die onze samenleving eerlijk en leefbaar houdt voor nu en voor toekomstige generaties. Ik ben heel benieuwd naar wat de mensen onderweg hier voor ideeën over hebben.’

Kijk voor het laatste politieke nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws