Afbeelding
Foto: postcodeloterij.nl

De Postcodeloterij Cadeaukaart: mooi om door te geven!

Politiek 553 keer gelezen

Nissewaard - Alle deelnemers van de Postcodeloterij ontvangen vanaf deze week weer de Postcodeloterij Cadeaukaart ter waarde van 12,50. Deze kan besteed worden aan vegetarische producten bij Albert Heijn. Natuurlijk kunt u deze kaart zelf gebruiken, maar u kunt er ook voor kiezen om iemand anders blij te maken met deze cadeaukaart.

PvdA Nissewaard biedt zich aan als bemiddelaar tussen u en mede-inwoners van Nissewaard die weinig te besteden hebben. PvdA zamelt deze kaarten in om ze bij AH ‘t Plateau in Spijkenisse te besteden aan boodschappen. Deze worden vervolgens bij de Voedselbank in Spijkenisse gebracht. De Voedselbank kan uw steun namelijk goed gebruiken!

LET OP! De kaart moet wel worden geactiveerd voordat u deze bij inlevert. In de brief die bij de kaart zit, staat hoe dit moet. PvdA Nissewaard kan dit ook voor u doen; noteert u dan wel de laatste drie cijfers van uw bankrekening op de ontvangen brief en lever deze samen met de kaart in.

U kunt de geactiveerde kaart inleveren bij:

Murray’s Irish Food & Drinks, Spuistraat 2 in Spijkenisse
’t Kaasplateau, Winkelcentrum Plateau
Top Sportwear, Winkelcentrum Akkerhof
Delikaas, Winkelcentrum Maaswijk

U kunt ook contact opnemen via het mailadres actiecadeaukaartnpl@gmail.com of via de Facebookpagina van PvdA Nissewaard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws