Afbeelding
Foto: pixabay.com

Nissewaardse VVD: ‘Stoppen met asociaal gedrag’

Politiek 330 keer gelezen

Nissewaard - Vorige week besprak de gemeenteraad het “Actieplan aanpak woonoverlast”.

Voor de Nissewaardse VVD is wonen waar en hoe je wilt heel belangrijk, je eigen keuze kunnen maken. Deze vrijheid voor jou wordt beperkt door de vrijheid die anderen ook hebben, wanneer je je omgeving tot last bent dus. ‘Woonoverlast, in al zijn vormen, is nooit prettig voor hen die het ondervinden’, zo stelt Michaël van Soest, commissielid namens de Nissewaardse VVD. 'Het kan niet zo zijn dat iemand niet kan genieten van zijn woning omdat de ander zich niet kan gedragen. Iedereen heeft recht op woonplezier’, zo vervolgt hij. 

Het is volgens de Nissewaardse VVD goed dat dit Actieplan er nu is. ‘Wij moedigen het college aan om dit actieplan nu actief uit te gaan voeren. Hierom is juist ook de Rotterdamwet in Nissewaard ingevoerd’, zo vervolgt Rogier van Veen, fractievoorzitter van de Nissewaardse VVD. 

De boodschap van de Nissewaardse VVD is helder. ‘De Nissewaardse VVD vraagt het college om stevig door te pakken en woonoverlast te bestrijden. Fijn wonen voor iedereen!’, besluit Michaël van Soest.

Kijk voor het laatste politieke nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws