Foto: PvdA
Foto: PvdA Foto: PvdA

Pluim van de Arbeid voor De Zonnebloem

Politiek 140 keer gelezen

Zuidland - Dinsdag 12 november heeft de Partij van de Arbeid Nissewaard een pluim uitgereikt aan 'De Zonnebloem', afdeling de Drie Polders.

De pluim, bestaande uit een cheque van € 250,00, is bedoeld voor een financieel steuntje in de rug bij de organisatie van activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

De meeste mensen kennen De Zonnebloem wel als een organisatie die reizen organiseert voor mensen met een beperking. Dat er in Zuidland een 25 vrijwilligers actief zijn om middagen te organiseren uiteenlopend van een crea -middag tot het bezoek van een imker en alles ertussenin, weten veel mensen niet. Ook niet dat er allerlei verzoeken kunnen worden ingewilligd van een bezoekje aan de Action, een bezoekje aan de markt of aan de Boekenberg, of gewoon thuis voor een gezellig praatje.

De Partij van de Arbeid waardeert deze vrijwilligersorganisatie zeer en steekt dat dan ook niet onder stoelen en banken, vandaar de wel zeer verdiende cheque. De bijdrage heeft ondertussen zijn bestemming gevonden in een geslaagde crea-middag.

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws