Afbeelding
Foto: pvda

PvdA Nissewaard viert Coming Out Day

Politiek 91 keer gelezen

Spijkenisse - Vrijdag was het nationale Coming Out Day, een dag waar extra aandacht gevraagd wordt voor de LHBT-community om duidelijk te maken dat iedereen gewoon zichzelf mag zijn, ongeacht zijn seksuele  geaardheid. De dag begon met het hijsen van de regenboogvlag door PvdA-wethouder Wouter Struijk. Nissewaard mag zich sinds vorig jaar een regenbooggemeente noemen dus PvdA is trots op deze vlag in Nissewaard.

Daarna heeft PvdA Nissewaard een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan LHBT-Nissewaard, een vrijwilligersorganisatie die sinds 2018 een sociaal vangnet vormt voor alle LHBT'ers uit Nissewaard gemeente en omstreken. Zij organiseren verschillende activiteiten, van voorlichting tot sport en spel en nog veel meer.

Tot slot heeft PvdA Nissewaard, net zoals vorig jaar, de bekende regenboogrozen uitgedeeld. Iedereen die  een roos heeft ontvangen is op de foto gegaan om duidelijk te maken aan de hele wereld dat zij achter de acceptatie van de LHBT-community staan en dat iedereen zichzelf mag zijn. De foto's zijn te vinden op de Facebook pagina van PvdA Nissewaard.

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws