Afbeelding
Foto: Rene Bakker

Derde verdachte mishandeling aangehouden

Politie 833 keer gelezen

Spijkenisse - Gisteren verscheen er op internet een filmpje van een mishandeling van een jongen door een groepje leeftijdsgenoten op het Kikkerveen in Spijkenisse. De schokkende beelden laten zien dat het schoppen van het slachtoffer zelfs doorging toen de jongen op de grond lag.

Twee verdachten van 14 en 16 jaar oud hebben zich gisteravond bij de politie gemeld. Inmiddels heeft de politie ook een derde verdachte aangehouden, een jongen van 15 jaar. Ze zitten vast en worden verhoord. Het onderzoek gaat verder, omdat er meer jongeren bij dit incident zijn betrokken.

VV Spijkenisse heeft laten weten dat op het filmpje meerdere jeugdleden van de vereniging zijn herkend. De vereniging spreekt hier haar afschuw over uit en heeft de betrokken leden, ondanks dat de mishandeling buiten de invloedssfeer van de vereniging heeft plaatsgevonden, onmiddellijk op non-actief gesteld. 

Stichting WaterlandSpijkenisse is een kaartenactie begonnen voor Tommy om hem een hart onder de riem te steken. Wie hem een kaartje wil sturen, kan dat via de stichting doen. 

Kaarten kunnen gestuurd worden naar:
Stichting WaterlandSpijkenisse
T.a.v. Tommy
Vlinderveen 515
3205 EG Spijkenisse

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws