Afbeelding
Foto: Politie Nissewaard

Winkeldieven aangehouden

Politie 416 keer gelezen

Spijkenisse - Woensdagmiddag werd er een winkeldiefstal heterdaad in het centrum van Spijkenisse gemeld. Er zouden meerdere dozen Lego (waarde van ruim €400!) zijn weggenomen vanuit een speelgoedwinkel.
Oplettend personeel van de desbetreffende winkel zag de verdachte de winkel verlaten mét de onafgerekende Legodozen.

Het personeel achtervolgde de verdachte tot aan zijn auto. Bij de auto aangekomen merkte hij op dat hij werd gevolgd. Hij liet hierop de buit uit zijn vallen en rende snel weg.

Met meerdere politie-eenheden werd er in de wijde omgeving naar de verdachte gezocht. Deze werd echter niet aangetroffen.
Met behulp van cameratoezicht werd de betrokken auto nauwlettend in de gaten gehouden.

Na enige tijd werd gezien dat er twee personen in het voertuig stapten en het voertuig vervolgens wegreed. Ver kwam het voertuig echter niet. Vrijwel direct werd het voertuig door de politie stilgezet en werden de inzittenden direct aangehouden.

Uit nader onderzoek bleek dat de verdachten mogelijk bij meerdere winkels in Spijkenisse goederen hebben weggenomen. In de auto werden de goederen op de foto aangetroffen, met een waarde van vermoedelijk richting de duizend euro. De auto en alle daarin aangetroffen goederen zijn inbeslaggenomen. De zaak wordt verder onderzocht door de districtsrecherche.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws