Afbeelding
Foto: stock

Getuigen gezocht voor losgelaten paarden 

Politie 107 keer gelezen

Heenvliet - Op dinsdag 18 juli in de avond, zijn er twee hengsten losgelaten op de Drieendijk 5 te Heenvliet. Het toegangshek van de wei was opengemaakt. Gelukkig konden de paarden het erf niet verlaten. De paarden waren behoorlijk overstuur.

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 augustus, zijn er twee merries losgelaten op de Drieendijk 3 te Heenvliet. Daartoe was bewust een afzetting naast het toegangshek van de woning vernield. Op het erf was ook nog een vernieling gepleegd. De merries waren op de openbare weg, de Drieendijk, terecht gekomen en waren geheel overstuur en bijna niet te vangen. De dieren zijn nog steeds niet de oude.

Heeft u informatie omtrent de genoemde incidenten en/of de daders, dan kunt u contact opnemen met de politie Nissewaard via 0900-8844 en vragen naar wijkagent Jolanda van den Bos. Tevens vraagt de wijkagent aandacht te hebben voor mensen die zich verdacht ophouden op erven van woningen aan de Drieendijk en omgeving. Bij verdachte situaties kunt u de politie te bellen via het nummer 112.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws