Afbeelding
Foto: Politie

Bedrijfspand Spijkenisse vol met materialen voor drugsbewerking

Politie 768 keer gelezen

Spijkenisse - Agenten die dinsdag een deurwaarder assisteerden bij een uitzetting, troffen in het pand een grote hoeveelheid materialen die waarschijnlijk gebruikt werden bij het vervaardigen danwel bewerken van drugs. De materialen stonden in een bedrijfspand aan de Ir. Herman de Grootweg in Spijkenisse.             

Een deurwaarder stond dinsdag 2 augustus voor de taak een huurder uit een bedrijfspand aan de ir. Herman de Grootweg te zetten. De politie was aanwezig ter assistentie. In het pand troffen zij jerrycans en andere materialen waarvan het vermoeden bestond dat deze gebruikt werden voor het maken dan wel bewerken van drugs. De Forensische Opsporing voerde een eerste onderzoek ter plaatse uit. Na het eerste onderzoek en het veiligstellen van onderzoeksmateriaal werd onder leiding van het LFO gezorgd voor veilige afvoer en vernietiging van de materialen.

De politie doet nader onderzoek naar de materialen, de praktijken die in het pand kunnen hebben plaatsgevonden en wie hiervoor verantwoordelijk kan zijn. Er is vooralsnog geen verdachte aangehouden.

Heeft u informatie die voor dit onderzoek van belang kan zijn, deel deze dan alstublieft via 0900-8844 of anoniem via M. op 0800-7000.

Het laatste nieuws