Afbeelding
pixabay.com

Spijkenisser (21) aangehouden voor betrokkenheid bij dood Robby Klomp

Politie 545 keer gelezen

Spijkenisse - Vanmorgen werd in zijn woning een 21-jarige man uit Spijkenisse aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het dodelijke steekincident vlak voor kerst waarbij Robby Klomp (44) om het leven kwam. Getuigen zagen na het incident vier mannen wegrijden. Het onderzoek naar de overige verdachten gaat door.

Maandagavond 23 december werd de Rozenburger Robby Klomp neergestoken op de Lijnzaaddreef in Spijkenisse toen hij een vriend te hulp schoot. Hij overleefde het niet. Er werd direct een groot onderzoek gestart, dat sindsdien niet stil heeft gestaan. De inspanningen leidden in zeven maanden tot deze eerste aanhouding. Het onderzoek gaat door en richt zich onder andere op de vluchtauto.

Getuigen wisten te vertellen dat na het fatale incident vier mannen in een auto waren gesprongen en weg waren gereden. Uit het onderzoek blijkt dat het een zwarte Seat Ibiza uit 2011 moet zijn geweest.

De politie vraagt nog steeds mensen die zo’n auto op of rond 23 december in Spijkenisse hebben zien rijden, of iemand kennen die zo’n auto heeft of heeft gehad in die periode en omgeving, contact op te nemen.

Tips en beelden kunnen online gedeeld worden via het formulier op www.politie.nl. Je kunt ook de opsporingstiplijn bellen: 0800-6070. Liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws