Afbeelding
Foto: stock

Spijkenisser moet de cel in vanwege mislukte drugsdeal

Juridisch 361 keer gelezen

Assen - Het OM in Assen heeft acht jaar cel geëist tegen een 41-jarige Spijkenisser die op 19 november 2016 in Stadskanaal een destijds 21-jarige man neerschoot. Ook zou hij een schadevergoeding van € 50.000,00 moeten betalen.

Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Hij overleefde het schietincident wel, maar hield er een dwarslaesie aan over.

Na het schietincident hield de politie een 20-jarige man en een 22-jarige vrouw aan in de woning van het slachtoffer. De Spijkenisser werd drie maanden later aangehouden. De verdachte was in Stadskanaal om wiet te kopen, met een straatwaarde van € 11.000,00. Bij de overhandiging van de drugs ontstond er een vechtpartij .Hierbij ging volgens de verdachte per ongeluk het wapen van het slachtoffer af die door de kogel in zijn ruggenmerg werd geraakt. De Spijkenisser werd de woning uitgewerkt en liep daarbij een groot aantal steekwonden op. Die liet hij niet behandelen uit angst weer in de cel terecht te komen, waar hij net uit was. De uitspraak is over twee weken.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws