Foto: Izzy Fotografie
Foto: Izzy Fotografie

Jay Pothof is een Flexe Gast!

Entertainment 804 keer gelezen

Hellevoeter Jay Pothof is 15 jaar en timmert aan de weg als acteur en model. Jay begon met acteren toen hij 9 jaar was en speelde onder andere mee in de jeugdserie Eng.

Waar het voor anderen soms moeilijk was om zich te vermaken in de afgelopen zomervakantie, ging dat voor Jay niet op: zijn zomervakantie werd gevuld met draaidagen voor Flexe Gasten. Jay werd gecast door Jut en Jul Casting uit Amsterdam.

Flexe Gasten
Flexe Gasten gaat over jongeren op het voortgezet onderwijs. Wat doe je als je al jaren de nerd van de school bent, maar eigenlijk populair wilt zijn? De webserie is een komische jeugddrama waarin drie nerds voorkomen: Steef, gespeeld door Jay Pothof, Lucas, gespeeld door Lars Nieuwenhuis en Oscar, gespeeld door Harvey Elgood. Zij zijn op de eerste dag van het nieuwe schooljaar direct weer het doelwit van allerlei pesterijen en vernederende acties. Toch willen de drie jongens graag populair worden en een hiphop groep starten.

Vrijdag 6 november is de eerste aflevering van de 10-delige KRO-NCRV jeugdserie te zien op het YouTube kanaal van NPO Zapp. Vervolgens is iedere vrijdag vanaf 15.00 uur een nieuwe aflevering te zien.

Jay Pothof
Jay zit op de middelbare school (Helinium) en hij staat ingeschreven bij diverse bureaus. Op Just Jays Portfolio is te lezen: ‘Welcome to Just Jays Portfolio Page! Jay is a fashion model and actor, working hard to chase his dreams and having fun on the way’.

Jay is onder andere te zien in reclame voor YoungOnes, House of Sanaa en OppoSuits. Daarnaast heeft Jay verschillende producties gedaan. Bijvoorbeeld in commercials op TV, voor de ANWB en Google home. Na een casting in Antwerpen kreeg hij een kleine rol in een Amerikaanse film van Scarface regisseur Brian de Palma: Domino. Hier stond hij op de set met onder andere Carice van Houten en Guy Pearce.

Jay speelt in de film, die te zien is op Netflix, Musa Tarzi die de zoon is van een terrorist. Hij wordt door de CIA stevig ondervraagd. Verder heeft hij de hoofdrol gespeeld in de videoclip Kleine Boy. Jay doet ook modellenwerk, voor onder andere CoolCat, YoungOnes en House of Sanaa.

Op dit moment is Jay bezig met de opnames voor een gastrol in de nieuwe dramaserie Maud & Babs met Loes Luca.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws