Afbeelding

PENTA college CSG Bahûrim blij met ruim 90% geslaagden

Actueel 864 keer gelezen

Brielle - Woensdagavond 3 juli werden in het BRES theater tijdens een sfeervolle bijeenkomst de diploma's aan de geslaagde examenkandidaten van PENTA college CSG Bahûrim uitgereikt. Het totaal aantal geslaagde kandidaten was hoog, 56 van de 62 leerlingen behaalden uiteindelijk het felbegeerde diploma.

In zijn toespraak gaf directeur Holwerda aan tevreden te zijn met de behaalde resultaten. Tevens benadrukte hij zijn waardering voor de hulp die verschillende leerlingen elkaar gaven tijdens moeilijke perioden in hun privéleven. Hij feliciteerde het team van Bahûrim met de hoge gemiddelde eindresultaten bij de diverse vakken en hij bedankte het personeel voor de onvermoeibare steun aan de examenkandidaten. Tevens benoemde hij de uitstekende contacten met de ouders en verzorgers. Die contacten waren altijd positief kritisch.

Sophie Padmos ontving een diploma met de vermelding 'Cum Laude'. Zij behaalde twee zevens, vier achten en drie negens op haar eindlijst. Ze ontving een pen met gravure voor dit indrukwekkende resultaat. De vermelding 'Cum Laude' was er ook voor Noa Keizer. Arshia Ranjbaran ontving een pen als blijk van waardering voor zijn inzet en doorzettingsvermogen.

Tijdens een schitterende presentatie van de heer Weeda werden de leerlingen nog eens kritisch onder de loep genomen. De lachsalvo's, die telkens opklonken in de zaal, maakten duidelijk dat hij daarin prima slaagde. Linette Herforth en Emma Verhoeff bedankten het team van Bahûrim met een vrolijke toespraak. Tussen de bedrijven door werden de diploma's uitgereikt. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er na afloop nog lang gesproken over vier (soms vijf) jaar Bahûrim. Ze wensen de leerlingen veel succes bij hun vervolgstudies.

De geslaagden zijn:

Harley Aarnout, Rob Assenberg, Vince Bokma, Lia Borgonjen, Marijn Breedveld, Carlos Briggeman, Daniël de Bruin, Sean de Bruin, Franchesca Carrot, Arron Degener, Diede Deur, Ivo Druijf, Bob van Duijne, Rhuan Eikelenboom, Nils Emonts, Daniël Fransen, Fleur Fransen, Stijn Goedendorp, Martijn Gouwen, Niels de Graaff, Kyra Hagen, Robin van Hagen, Ben Harthoorn, Linette Herforth, Finn Jansen, Sten Jansen, Nikita de Jong, Noa Keizer, Ralph Kiela, Puck Lammers, Willem Moene, Thijs van Niekerk, Ninke Noordermeer, Thomas van Overdam, Sophie Padmos, Torsten Pheifer, Nadine Pietersz, Tessa Quak, Arshia Ranjbaran, Ruben de Ruijter, Amy van Santen, Esmeé Sap, Julia Schenk, Raphael Silva Maniche, Femke Snoeij, Kayleigh Spann, Armand van der Velden, Chanty Verheij, Emma Verhoeff, Eva Vermaat, Jort Vizee, Pépe Vrolijk, Nick Voogt, Bryan van der Waal, Thijs Walsweer en Kate Willekens.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws