De kinderen konden niet wachten om met de spelletjes te beginnen. Foto: Wilma Schout.
De kinderen konden niet wachten om met de spelletjes te beginnen. Foto: Wilma Schout. Foto: Wilma Schout

Zomerse fair De Vliegerdt goed bezocht

Actueel 355 keer gelezen

Abbenbroek - Wethouder Hamerslag opende vrijdag de zomerfair op obs De Vliegerdt, door een lint door te knippen waarna de kinderen het schoolplein op stormden.

De fair bestond uit een aantal zomerse spelletjes voor de kinderen waarvoor ze een strippenkaart konden kopen, een springkussen, kraampjes met: groenten en fruit, drank, tweedehands spullen, hamburgers en patat, zelfgebakken taart en koekjes, kinderkleding, sieraden en hengelsport spullen. Daarnaast werd er de hele middag gedraaid aan het Rad van Fortuin. De meeste spullen en prijzen zijn kosteloos ter beschikking gesteld, veel sponsoren waren erg gul. De fair is van begin tot einde goed bezocht geweest en veel mensen bleven lekker plakken en zaten dan in de schaduw aan de tafels.

De opbrengst, € 2500, wordt samen met de opbrengst van de sponsorloop gebruikt voor de herinrichting van het schoolplein. Overige benodigde gelden hadden ze al bijeen gespaard in voorgaande jaren. Daarnaast zijn er sponsors en stelt Primo een bedrag beschikbaar. In de zomervakantie wordt gestart met het straatwerk.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws