De Langstee ontvangt €350,- van Jep!
De Langstee ontvangt €350,- van Jep! Foto: PR

Het blijft leuk om mensen te verrassen!

Actueel 506 keer gelezen

Hellevoetsluis - Aan de Moriaanseweg West staat de prachtige zorgboerderij De Langstee. Er wonen kinderen en (jong)volwassenen die door verschillende omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. De zorgboerderij wil een echt 'thuis' zijn voor de bewoners en ze een veilig gevoel geven.

Ook dagbesteding De Blijde Handjes aan de Sportlaan is onderdeel van de organisatie. Hier kunnen de bewoners op een 'werkplek' die speciaal ingericht is voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, zichzelf verder ontwikkelen en onder professionele begeleiding aan het werk gaan. Het is een prachtige locatie waar de bewoners, naast de gezamenlijke woonkamer, ook hun eigen ruimte hebben. Ieder kind verdient een veilig thuis.

Jep! heeft veel bewondering voor de manier waarop de kinderen en jongvolwassenen worden begeleid in De Langstee. Daarom zijn zij langsgegaan met een mooie cheque. Deze werd dan ook met veel dank aangenomen. "We weten waarschijnlijk al waar we het geld aan uit gaan geven", zegt een medewerker van De Langstee, maar dat laten we weten als het zover is." Jep! hoopt met de najaarsbeurs op 5 oktober weer net zo'n goede beurs te draaien, waardoor opnieuw cheques kunnen uitreiken aan nog meer kind-gerelateerde goede doelen.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws