Jonge drummers in de dop deden mee aan Drumtastic.
Jonge drummers in de dop deden mee aan Drumtastic. Foto-Ok.nl / Rene Bakker
video

Kids editie ‘Talent op Straat’ zorgt voor bruisend Winkelhart

Actueel 224 keer gelezen

Spijkenisse - In het Centrum vond vandaag een Kids editie van het voor het derde achtereenvolgende jaar georganiseerde 'Talent op Straat' plaats. Op de diverse pleinen en in de Voorstraat, Nieuwstraat en Bibliotheek de Boekenberg, was er van alles te zien en te doen op het gebied van muziek, theater, dans, kunst en literatuur.

Op het Uitplein opende wethouder Léon Soeterboek  vanochtend het culturele evenement, waarna hij samen met kinderen deelnam aan de drum work-out van Drumtastic. De stemming zat er al gelijk goed in, mede door het heerlijke zonnetje en het enthousiaste publiek dat vandaag het Winkelhart en bijbehorende terrassen goed wist te vinden.

 Op het Theaterplein was er onder andere jongerentheater, een éénakter van toneelgroep TIOS en optredens van artiesten en woordkunstenaars van platform Puls. In de bibliotheek kon worden meegedaan met peuterdans Dikkie Dik en was er ook een meet & greet met de populaire rode kater. Voor de deur van het Centrum voor de Kunsten was er een straatatelier waar kon worden getekend en geboetseerd en tekenen en schilderen was er eveneens bij atelier Bram van Baalen op de Voorstraat in samenwerking met RAR. Op het Havenplein werd volop gedanst door jonge dansers van diverse dansscholen en lieten de lokaal bekende jonge Dj's Youri Griffin, Quintexx en Bradley Q van zich horen.

Peter Heine maakte de volgende impressie:

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws