Uiteraard werd er een groepsfoto gemaakt als herinnering aan een mooie en gezellige middag!
Uiteraard werd er een groepsfoto gemaakt als herinnering aan een mooie en gezellige middag!

Met de Zonnebloem afdeling Westvoorne naar Futureland

Actueel 303 keer gelezen

Westvoorne - Alhoewel de dag startte met onweer en regen, bleken de weergoden de deelnemers en vrijwilligers van de afdeling Westvoorne goed gezind. Het werd namelijk toch een heerlijke dag om een excursie te maken naar Futureland, de Tweede Maasvlakte, een immens industrieterrein op een uit de zee gewonnen locatie.

Allereerst werden de deelnemers uit Rockanje opgehaald door de door Deltaport Donatiefonds gesponsorde touringcar (met vriendelijke en vrolijke chauffeur) en daarna de bij de Leemgaarde verzamelde Oostvoornaars. Ook werd er dankbaar gebruik gemaakt van een busje van de "Herbergier" (woonvoorziening voor ouderen). Alle deelnemers en vrijwilligers genoten in de bus van een heerlijk lunchpakket, gesponsord door Albert Heijn Oostvoorne. Voordat ze konden inschepen op de rondvaartboot van Spido reden ze nog een rondje over de Maasvlakte. Indrukwekkend om te zien wat een bedrijvigheid daar heerste, zowel op het water als op de weg. Aan boord gekomen, waarbij de bemanning fijn behulpzaam was, stond er koffie, thee en appeltaart klaar. Tijdens het varen werd er veel uitleg gegeven over de activiteiten in de haven en het onstaan van de Tweede Maasvlakte. Onvoorstelbaar hoeveel goederen er dagelijks aankomen en weggaan. Wat van de wal best flinke schepen leken waren van dichtbij echt "zeereuzen" . En tussen al die bedrijvigheid lagen op een landstrook zeehonden lekker soezend te zonnebaden. Na nog een lekker drankje was het weer tijd om van boord te gaan.

Uiteraard werd er een groepsfoto gemaakt als herinnering aan een mooie en gezellige middag. Deelnemers, sponsors en vrijwilligers hebben deze dag voor iedereen mogelijk en onvergetelijk gemaakt!

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws