Afbeelding
Foto: Wil van Balen

City Run Hellevoetsluis: Ren jij ook mee met de politie?

Actueel 253 keer gelezen

Hellevoetsluis - Ook dit jaar wordt weer de City Run Hellevoetsluis georganiseerd door de politie, voor politie en burgers. De loop vindt plaats op 28 mei en start om 19 uur.

"We organiseren deze run omdat we graag in contact komen met de burgers in Hellevoetsluis.Tot nu toe hebben zich zo'n twaalf collega's aangemeld om mee te doen aan de City Run Hellevoetsluis" vertelt politieagent Leon Loeve. "Ik ben zelf fervent hardloper en vond het daarom leuk om deze City Run op te zetten; bewegen is goed voor iedereen. We hopen dat zoveel mogelijk mensen zich aansluiten bij deze loop voor jong en oud."

Je hoeft je niet in te schrijven. Kom gewoon langs en doe mee. De start is voor het politiebureau. Deelnemers kunnen desgewenst hun jas en tas bij de balie van de politie brengen. De deelnemers zullen een parcours van 7,5 kilometer afleggen. De route loopt naar de Vesting en via het winkelcentrum weer terug naar het politiebureau. "Het is geen wedstrijd", benadrukt Leon. "Het is de bedoeling dat de groep bij elkaar blijft en samen de City Run loopt. De collega's die meelopen hebben allemaal een politie sportshirt aan waardoor ze herkenbaar zijn."

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws