Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Nieuwenhoorn laat kampioenschap uit handen glippen

Actueel 294 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Nieuwenhoorn is er met een 1-3 (1-0) nederlaag tegen Spirit niet in geslaagd om de race met NeptunusSchiebroek vol te houden. De Rotterdammers wonnen wel van Sparta en zijn daarmee kampioen van de tweede klasse B.

'We hebben in de eerste helft heel goed gespeeld, kwamen ook verdiend met 1-0 (doelpunt Danique Wolters,DR), maar na de gelijkmaker, die uit het niets kwam, onthield de scheidsrechter ons een geheide strafschop', wees trainer Ron van den Berg op het cruciale moment in de wedstrijd. 'Vriend en vijand en de tegenstander waren het er over eens dat er een zware overtreding binnen de zestien was begaan op Brandon Nooitmeer, maar de scheids (Ivar Gielse uit Honselersdijk, DR) wuifde alle protesten weg en liet gewoon doorspelen.' De scheidsrechter drukte zijn stempel dusdanig op de wedstrijd dat ook de spelers van Nieuwenhoorn niet zichzelf meer waren. De 1-2 was er de oorzaak van. 'We hebben in het laatste kwartier nog alles of niets gespeeld, maar het werd 1-3.' Melvin Winterberg zag wegens aanmerkingen de rode kaart. Nieuwenhoorn wacht na de laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse Delft de promotiecompetitie.

Nieuwenhoorn: Christian van Wijngen; Mike van de Ruit, Frank Molendijk, Coen Speelman, Roeland de Bruijne (75. Nichy Fortes); Danique Wolters, Jeremy Hubregtse, Tim van der Lijn (80. Daniel Dijksman); Melvin Wingterberg, Jeffrey Burger, Brandon Nooitmeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws