Een deel van de opbrengst van de fair is voor de verbouwing van de kerk
Een deel van de opbrengst van de fair is voor de verbouwing van de kerk Foto: Wil van Balen

Oma Duncan opent Moederdag Fair met flair

Actueel 310 keer gelezen

Hellevoetsluis - De derde editie van de Moederdag Fair in Oudenhoorn is meer dan geslaagd! De Fair werd geopend door de oma van Duncan de Moor alias Duncan Laurence.

Omdat Duncan ook een beetje Oudenhoornse roots heeft bedacht de organisatie dat het leuk zou zijn om de oma van Duncan, die zelf langere tijd in Oudenhoorn heeft gewoond, te vragen om de Fair te openen. "Ik ben ook maar de oma van hoor, en Duncan heeft nog een oma", gaf mevrouw de Moor aan. Nadat ze samen met een van de vrijwilligers de Moederdag Fair vlaggen aan de brug had bevestigd was deze dan ook officieel geopend. Een van de vrijwilligers van de Moederdag Fair Erik Noordzij: 'We hebben Duncan's oma gevraagd omdat zij hier heeft gewoond, en Duncan zelf ook korte tijd, maar ook omdat een oma een belangrijke rol kan spelen in iemands leven. En dat geldt ook voor Duncan; beide oma's speelden een grote rol in zijn leven toen hij opgroeide."

De opbrengst van de fair is €7.000,- De organisatie kijkt terug op een geslaagde fair dankzij de kraamhouders, sponsors, vrijwilligers en vele bezoekers. De opbrengst is voor de kerk die naar wens van Oudenhoorn na een grondige verbouwing, naast de gebruikelijke kerkdiensten, ook als ruimte voor concerten en evenementen gebruikt kan gaan worden. Hiervoor zal onder meer de vloer opgehoogd worden en een glazen wand geplaatst worden.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws