Afbeelding
Archieffoto Theo van Kralingen

FC Vlotbrug wint prestigeduel tegen WFB

Actueel 145 keer gelezen

Ouddorp- WFB - FC Vlotbrug gold enkele weken nog als een heuse topper, maar afgelopen zaterdag werd het voor de kampioen in de vierde klasse H tegen de nummer twee niet meer dan een prestigeduel. De Hellevoeters zegevierden als een echte kampioen met 0-2 (0-1) over de club uit Ouddorp.

'We speelden niet best, maar WFB was nog slechter, viel me zwaar tegen', stelde assistent-trainer Piet van Holst. 'Je bent kampioen, dus wilden we tegen de nummer twee graag winnen. WFB hanteerde vooral de lange bal en dat terwijl ik dacht dat deze ploeg best een beetje kon voetballen. Wij hebben bij vlagen laten zien wat we kunnen.' De FC zat al na vijf minuten spelen op rozen door een treffer van Jordy Braber: 0-1. Nino Noordijk onderscheidde zich in de eerste helft met een paar fraaie reddingen. FC Vlotbrug kwam vervolgens goed uit de kleedkamer, want nu speelde het wel via de zijkanten. Zo belandde een voorzet van Lars Stuijfzand bij de tweede paal precies voor de voeten van Gijs Vermeer, die de bal meteen op zijn slof nam: 0-2. 'Daarna hebben we de wedstrijd gewoon goed uitgespeeld.' FC Vlotbrug speelt zaterdag op eigen veld tegen SNS.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Lars Stuijfzand (46. Mo Baydar), Bart Bergwerf, Mitchel de Zeeuw, Sander de Reus; Jordi van der Kooij; Jordy Henderickx, Jordy Braber (60. Oussama Nhari), Danny Browne; Clint van de Veerdonk, Gijs Vermeer.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws