Estrada is oprecht trots dat zij dit jaar voor de derde keer op rij met het team aan de start staan bij de Tour de Rotterdam!
Estrada is oprecht trots dat zij dit jaar voor de derde keer op rij met het team aan de start staan bij de Tour de Rotterdam!

Team ESTRADA bij Erasmus MC - 'Tour de Rotterdam'

Actueel 191 keer gelezen

Brielle - Erasmus MC - Tour de Rotterdam 2019 staat in het teken van 'Samen maken we kanker kansloos'. Op zaterdag 22 juni a.s. wordt de negende editie van Erasmus MC – Tour de Rotterdam verreden.

Estrada Rotterdam is sinds 2012 mede-initiatiefnemer van de Tour de Rotterdam. Estrada, gespecialiseerd in signing en styling van bedrijfspanden, scholen en beursstands, is ook tenuesponsor van de Brielse wielerclub H2O-Geuzen en is oprecht trots dat zij dit jaar voor de derde keer op rij met het team aan de start staan bij de Tour de Rotterdam!

Samen gaan we de strijd aan voor een betere behandeling van kanker. Kanker raakt ons allemaal. Eerst en vooral de patiënten zelf, maar ook de mensen om hen heen. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker. De Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed haalt geld op voor meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk. Dit is dan ook een oproep aan iedereen om de strijd tegen kanker aan te gaan en het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC te steunen.

De sponsorgelden, deelnemersopbrengsten en alle bijdragen voor deze actie komen ten goede aan de verdere ontwikkeling van immuuntherapie in het Erasmus MC. U kunt het team sponsoren via de website https://tourderotterdam.daniel3daagse.nl/team-estrada

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws