Afbeelding
Foto: JuliaBoHeijnen

Jong Talent Thijs Buizert zet strakke mash-ups neer

Actueel 224 keer gelezen

Den Haag - Het Korzo Theater in het centrum van Den Haag, afgelopen zondagmiddag 14 april. Daar vindt het Kunstbende festival 2019 van de provincie Zuid Holland plaats.

Kunstbende is dé wedstrijd voor jong creatief talent in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar in 8 categorieën muziek, film, theater, expo, fashion, taal, dans en DJ. In een goed gevuld theater komen deze middag 24 talenten op toneel om in hun categorie het publiek en de jury mee te nemen in voorstelling, performance of creatie.

Op 14 maart jl. heeft Thijs Buizert, DJ/Producer van 14 jaar en inwoner van Hellevoetsluis, zich via de selectieronde geplaatst voor deze zondagmiddag. Na in 2018 gewonnen te hebben, legt Thijs opnieuw beslag op de eerste plaats. In een zinderende set "met strakke mash-ups" nam hij volgens de Jury iedereen mee in zijn verhaal: "Een set met een storyline". Bij deze winst hoort een mooi prijzenpakket waaronder een aantal op maat gemaakte workshops, een professionele fotoshoot en diverse optredens in de provincie.

De winnaars van elke categorie strijden op 29 juni in de Westergasfabriek in Amsterdam in de landelijke finale, tijdens het Kunstbende Young Creators Festival. De winnaars ontvangen prijzen die ervoor zorgen dat zij zich verder kunnen ontwikkelen en een netwerk opbouwen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws