Afbeelding

Jump '80 rest na zege op RZ tweede plaats

Actueel 213 keer gelezen

Hellevoetsluis- De basketballers van Jump '80 hebben in De Fazant met een 109-44 (27-9, 27-14 (54-23), 25-12, 30-9) score gehakt gemaakt van het in het verleden roemrijke Rotterdam Zuid (RZ). De Hellevoeters resten na het behaalde kampioenschap van Baros de tweede plaats in de tweede klasse B.

'Het ging in deze wedstrijd nergens over', gaf Ronald de Rijke aan dat RZ met slechts vijf spelers vooraf al aan een kansloze missie zou beginnen. 'Dan blijft staan dat 108 punten een grote prestatie genoemd mag worden. Het team is heel de wedstrijd geconcentreerd tempo blijven spelen. Wij hadden tien fitte spelers. Bij een marge van 40 punten hebben we alle lucht uit de wedstrijd geperst. Deze uitslag is goed voor het doelsaldo.' De coach van Jump '80 liet verder weten dat Baros de terechte kampioen van de afdeling is geworden. 'Vooraf golden Klipperstars en Jump '80 als de favorieten, maar dan moet je wel blijven winnen. Alle lof voor Baros dat met een beperkt team wel is blijven winnen. Jump '80 speelt aanstaande zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen in Capelle aan den IJssel tegen Cady '73 2.

Jump '80: Elroy van der Steen (2 pnt.), Marc de Romph (8 pnt.), Damian Dordtmund (4 pnt.), Olaf Schreiber (13 pnt.), Jaimie van der Klei (18 pnt.), Yorick van der Klei (28 pnt.), Pieter den Braber (3 pnt.), Mark van der Lugt (25 pnt.), Erwin Koopmans, Kylian Wijers (8 pnt.).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws