Afbeelding
Foto:Theo van Kralingen

Helius bezorgt John Geul afscheidszege tegen Delta Sport

Actueel 241 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handballers van Helius hebben met een 23-21 (13-11) overwinning in de staartwedstrijd tegen Delta Sport/EOC na één seizoen afscheid genomen van de tweede divisie. Pleister op de wonde is dat de mannen de zege opdroegen aan John Geul, de coach die na vijf jaar de laatste keer op de bank zat.

'Het was een heel zwaar seizoen, maar deze overwinning tegen Delta Sport had geen mooier moment kunnen zijn. Het was een mooi afscheid voor een volle Fazant.' John Geul, die het komende seizoen de mannen van Atomium '61 onder zijn hoede zal nemen, promoveerde in het seizoen 2017/'18 naar de tweede divisie. 'In principe is het team gedegradeerd, maar in het handbal weet je het maar nooit. Als we dit seizoen niet zoveel blessures hadden gehad, waren we zeker weten niet gedegradeerd. Dit team neemt het komende seizoen in elk geval de ervaring mee van het divisiehandbal.' Martijn Luyendijk, een kind van de club, neemt in het seizoen 2019/'20 als hoofdcoach het stokje over van John Geul.

Helius: Laurens Luyendijk (Martijn Luyendijk voor de stipballen); Nick Matthijs (3 keer), Joost Brouwer (5 keer), Tijmen Bestebreurtje, Daan Struik (5 keer), Jeremy Bekker (3 keer), Nick Hovenkamp, Taco van der Kooi (6 keer), Tom Hovenkamp (1 keer), Rijnoud Bestebreurtje.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws