Afbeelding

Team Leo haalt €3415 op voor ALS!

Actueel 183 keer gelezen

Oostvoorne - Onder het motto "samen trappen we ALS de wereld uit" gaat Team Leo op 29 mei de Mont Ventoux beklimmen. Voor die tocht halen de teamleden zoveel mogelijk geld op in de strijd tegen de ongeneeslijke ziekte. Één van de acties was het Benefietdiner dat op 8 april werd gehouden in Bistro De Landbouw in Oostvoorne. Dit onder het motto "samen happen we ALS de wereld uit."

Team Leo is gevormd rond de Oostvoornse Janet van der Have. Zij was partner van Leo Bruinzeel, die in 2016 aan ALS overleed. Met onder andere Leo's zus José en vele anderen heeft zij in vier jaar meer dan €75.000 ingezameld. Er is nog veel meer geld nodig voor onderzoek om de dodelijke ziekte te lijf te gaan.

Daarom was Bistro De Landbouw zo genereus om voor 52 mensen een vijfgangendiner te koken. De avond werd aan elkaar gepraat door John Vingerling en opgesierd door de verhalen uit de rijke wielersport carrière van Maarten den Bakker. De sfeer zat er goed in en mede dankzij een loterij en veiling, met als topstuk het kampioensshirt van Maarten den Bakker, liep de opbrengst van de avond op naar €3415!

"Ik ben alle deelnemers aan het benefietdiner, Bistro de Landbouw én sponsoren voor de loterij en de veiling ontzettend dankbaar", aldus Janet. "Het is een enorme steun voor ons team in de strijd tegen ALS én geeft ons kracht straks op die verschrikkelijk berg!" Wilt u bijdragen aan die strijd, dan kan dat via www.tourduals.nl onder Team Leo.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws