De zorgelijke blik van trainer Stanley Rieborn  spreekt boekdelen na de nederlaag van Brielle bij Delta Sport. (Archieffoto: Wil van Balen).
De zorgelijke blik van trainer Stanley Rieborn spreekt boekdelen na de nederlaag van Brielle bij Delta Sport. (Archieffoto: Wil van Balen).

Brielle in gevarenzone na nederlaag bij Delta Sport

Actueel 113 keer gelezen

Brielle – Brielle leed de derde nederlaag in de derde periode. In Vlaardingen won Delta Sport met 2-0. Omdat de ploegen onder Brielle bijna allemaal punten pakten, moet de ploeg van trainer Stanley Rieborn er in de resterende vijf duels van de competitie er zelfs nog voor waken dat het niet wordt veroordeeld tot nacompetitie om degradatie…

'We moeten de scherven oprapen en komende zaterdag tegen BVCB eindelijk weer eens punten gaan pakken,' besefte Rieborn, die in Vlaardingen bij lang niet alle spelers van zijn ploeg de heilige wil om te winnen bespeurde. 'Tom den Boer had ons op voorsprong kunnen schieten en Den Boer had bij 1-0 ook de kans op de gelijkmaker,' vervolgde Rieborn. 'Maar we blijven maar moeizaam scoren.'

Fysiek
Delta Sport dat in degradatiegevaar verkeert, koos tegen Brielle voor een hard en fysiek spelletje, waarop de Geuzenploeg het antwoord schuldig moest blijven. Claudio Santos Silva en Elwin Spoel werden door de thuisclub in de eerste helft zodanig geïntimideerd, dat ze moesten worden gewisseld. Maar ook met Niels Bekker, Stevie Soares en Michael van Dommelen als invallers, kon Brielle het tij niet keren.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws