Afbeelding
Theo van Kralingen

HC Voorne de schlemiel tegen Bleiswijk

Actueel 120 keer gelezen

Bleiswijk- De hockeysters van HC Voorne hebben in en tegen Bleiswijk met 3-2 (1-2) verloren. De Hellevoetsen kregen de dreun in de laatste seconde om de oren. De vrouwen zullen nog punten moeten sprokkelen voor lijfsbehoud in de derde klasse. Tim Hokke (foto) heeft zijn functie als coach vanwege studieredenen neergelegd. Caroline van Nieuwenhuijze neemt de coaching tot aan het einde het seizoen van hem over. Oud-speler Jeroen van Duijvenbode wordt met ingang van het seizoen 2019/'20 de nieuwe coach van het vrouwenteam.

'We kwamen in de eerste helft met goed spel verdiend met 1-2 voor, maar in de tweede helft was het gewoon gênant hoe we alles tegen kregen', doelde Caroline van Nieuwenhuijze op de bedenkelijke leiding van de scheidsrechters. 'De meiden is veel onrecht aan gedaan, maar je moet er mee dealen. Ik ben blij met de inzet van de groep. Zij hebben met de koppies omhoog gehockeyd. Het is een superjong team, dat strijdbaar is. Zij hebben tegen Bleiswijk met vertrouwen gespeeld. Dat laatste moeten we vasthouden.' Sterre Jansen scoorde halverwege de eerste helft de openingstreffer (0-1), waarna Bleiswijk pal daarop het gejuich met een tegentreffer deed verstommen: 1-1. Evy van Gastel schoot haar ploeg naar een 1-2 theestand. HC Voorne speelt zondag thuis tegen Hoeksche Waard.

HC Voorne: Birthe Witmer; Sterre Jansen, Suzanne Ravenschlag, Amber Moerland, Emilie Grauss; Jaimy Hoogerwaard, Floor van Heukelen, Emma Westerhof; Anne Kerklaan, Liz van den Wollenberg, Evy van Gastel. Joy van Balen, Jonna Mout, Myke Grijzenhout en Noelle Jansen kwamen ook in actie.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://www.groothellevoet.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws