Afbeelding

OHVV wil zondagvoetbal goed afsluiten

Actueel 268 keer gelezen

Oudenhoorn - OHVV wil het zondagvoetbal met een waardig gevoel gaan afsluiten. De Oudenhoornaars zegevierden op het sportpark aan de Eeweg met 2-1 (0-1) over SV Madestein. OHVV bezet in de derde klasse LD de tweede plaats achter Taurus.

'We zijn heel sterk begonnen, maar lieten met de wind in de rug teveel kansen onbenut', stelde trainer Mitchel van Gastel. 'Madestein kreeg één kans, maar het was meteen raak. Je gaat dan met 0-1 achterstand met een shitgevoel de kleedkamer in. Ik heb tijdens de rust gezegd op dezelfde weg door te gaan, bezetting op het middenveld te houden en vandaar uit doorvoetballen.' OHVV kwam op gelijke hoogte door een kopbal van Rick Hopman: 1-1. Halverwege kwamen de bezoekers vanwege een handsbal met tien man te staan en schoot Dane Oost de strafschop binnen: 2-1. 'We dachten dat we het makkelijker zouden krijgen, maar het werd tegen tien man nog vrij lastig. We waren blij dat de scheidsrechter afblies.' Mitco Milojevic viel na een kwartier uit met een blessure.

OHVV: Melvin Vlietstra; Rick Hopman, Dane Oost, Aron van der Steen, Chris Peters; David Keijzerwaard, Mitco Milojevic (15. Johan van der Ham), Slavisa Milojevic, Jim Baks; Shi Fa Steehouder (73. Kees Jan Nobel), Mathijs Keijzerwaard (46. Robin Bredius).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws