De hockeyers van HV Spijkenisse slaagde er niet in om de koppositie over te pakken van HC Feyenoord en verloren met 1-4.
De hockeyers van HV Spijkenisse slaagde er niet in om de koppositie over te pakken van HC Feyenoord en verloren met 1-4. Foto: Peter de Jong

Hockeyers verliezen duel om koppositie met Feyenoord

Sport 153 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HV Spijkenisse hebben de zondag de topper in de vierde klasse om de koppositie verloren van HC Feyenoord. De ploeg uit Rotterdam Zuid was met 1-4 (1-2) te sterk op sportpark Groenewoud.

Voor rust ging het er allemaal vrij gedisciplineerd aan toe aan twee kanten en na de 0-1 was het Stijn Geurts die ploegen weer op gelijke hoogte wist te brengen.

Nadat een speler geblesseerd raakte en Spijkenisse even met tien man speelde sloeg Feyenoord toe. Na rust sloeg Feyenoord toe in de snelle tegenaanvallen.

Niet zelf in de hand
'We begonnen heel erg sterk aan de wedstrijd. Het zag er goed uit. Na de 0-1 werd het ook snel 1-1. Ze profiteerden van een blessure aan onze kant. Daarna waren wij beter. Na rust startten wij ook goed met een tegenaanval en het was raak. Wij maakten volledig het spel vandaag. Het is zonde dat het zo is gelopen, want we hebben zeker geen slechte wedstrijd gespeeld', was de visie van coach Bastiaan Viëtor. De Spijkenissers staan nu vijf punten op achterstand met Feyenoord. 'Het kampioenschap is nog even niet vergeven, maar we hebben het niet meer in eigen hand', zegt Viëtor tot besluit.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws