Luuk Corver hier belaagd door toekomstig Brielle-speler Zepp Jacobs, leed met Brielle een nederlaag tegen Rijsoord. (Foto: Wil van Balen).

Seizoen lijkt over voor Brielle na nederlaag tegen Rijsoord

Actueel 143 keer gelezen

Brielle – Nog acht wedstrijden te gaan en een minimale kans om nog een prijs te winnen. De 0-2 nederlaag van Brielle tegen Rijsoord, liet de ploeg van trainer Stanley Rieborn afgelopen zaterdag achter met een kater.

De derde periode winnen was het plan van Brielle, maar al in de eerste wedstrijd van de periode haalde Rijsoord, dat door de zege op 't Geuzenpark de koppositie in de eerste klasse B heroverde, een streep door de Brielse ambities.

Trainen
'Hard doortrainen er het beste van maken,' sprak Brielle-trainer Rieborn na afloop. 'We hebben nog acht wedstrijden om te laten zien wat we kunnen. De wind was vandaag niet echt in ons voordeel. Pal tegen in de eerste helft en in de rust gedraaid, zodat we er geen voordeel van hadden. We hadden Rijsoord aanvankelijk nog onder druk, maar toen de 0-2 viel knakte er wat.'

Uitblinker
Ex-Brielle keeper Ragip Özrak smoorde alle initiatieven voor het doel van Rijsoord direct in de kiem. De uitblinker keerde al na zeven minuten een inzet van Stevie Soares, die overigens veel te veel tijd nodig had om de kans die hij van Jeffrey Duijnstee op een presenteerblaadje kreeg aangeboden, te verzilveren. En na rust was Özrak paraat bij pogingen uit de tweede lijn van Gino Stolk. Zepp Jacobs, volgend seizoen in dienst van Brielle en Casper Gerritse scoorden voor Rijsoord.