Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Hockeyers HC Voorne niet opgewassen tegen De IJssel

Actueel 171 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne zijn de tweede helft van de competitie na de lange winterstop op het sportpark Boerseweg begonnen met een 1-4 (1-4) nederlaag tegen De IJssel. De koploper in de tweede klasse B was duidelijk een maatje te groot voor de tegen degradatie vechtende Hellevoeters.

'We hebben niet slecht gespeeld, hebben zelfs geflatteerd tegen de koploper verloren', stelde coach Gidius Lankhorst. 'De mannen hebben naar vermogen gehockeyd, hebben keihard gewerkt.' Er breken spannende tijden aan voor de hockeyers van HC Voorne met cruciale degradatiewedstrijden tegen achtereenvolgens Drunen en Shot. 'Drunen en Waddinxveen zullen we onder ons moeten houden. Ik heb alle vertrouwen dat we het in de tweede klasse gaan redden. Als we aanstaande zondag in en tegen Drunen spelen zoals tegen De IJssel, dan kan ik me niet voorstellen dat we gaan verliezen. Bovendien hebben we nuttige oefenwedstrijden gespeeld. Zelfs Shot is nog binnen het bereik.' Robert Felling redde uit een strafcorner de eer voor HC Voorne.

HC Voorne: Arie Akbari, Stan Levels, Stijn Verburg, Dyon van den Berg, Dejan Willems; Sebastiaan Baanen, Ritchie Keemink, Robbert Felling, Glenn Rosenquist; Joost van Gorsel, Lucas Waardenburg. Sybrand Bijkerk, Tim Schlinck, Mika Philipsen en Kevin van Rossen kwamen ook in actie.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws