Ouderen kunnen langer zelfstandig blijven wonen door een traplift | Voorne-Putten.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366063&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorne-putten.nl

Ouderen kunnen langer zelfstandig blijven wonen door een traplift

  •   26 keer gelezen

Ouder worden betekent vaak ook voor een stuk verlies aan mobiliteit en bijgevolg zelfstandigheid. Vaak komt dit als eerste aan het licht door het moeilijk kunnen doen van trappen. Wanneer je nog in je eigen woning woont en die heeft een bovenverdieping, kan dit een probleem opleveren. Dagelijks die trappen meerdere keren op en af moeten gaan, kan een hele opgave worden waaraan je veel energie kwijtraakt en bang bent een trede te missen en te vallen. Het installeren van een traplift biedt hiervoor de ideale oplossing. 

Een investering die je zelfstandigheid verhoogt
Vaak hebben mensen ene totaal verkeerd beeld van een traplift. Zo zou dit enorm duur zijn, totaal niet passen in je woning en zou er veel verbouwingswerk nodig zijn voor de installatie ervan. We kunnen je geruststellen, geen van voorgaande bewering strookt met de werkelijkheid.
Een traplift installeren hoeft helemaal niet duur te zijn en zal je bovendien de kost van het verhuizen naar een aangepaste of traploze woning uitsparen. Door de investering te doen zal je langer zelfstandig kunnen wonen in de eigen vertrouwde woning met al je herinneringen dicht bij jouw.
Vandaag de dag vind je een zeer uitgebreid gamma aan trapliften en dit in alle kleuren, in verschillende modellen en aangepast aan diverse stijlen. Geen reden dus om aan te nemen dat een traplift niet in je woning zou passen. Verschillende aanbieders brachten verschillende uitvoeringen op de markt zodat je er zeker eentje vindt die volledig past bij wat jij wil. Op een website voor trapliften kan je verschillende modellen netjes met elkaar vergelijken.
Het installeren van je traplift gaat vrij eenvoudig en snel. Met een minimum aan aanpassingen kan je installateur door middel van enkele bevestigingspunten je traplift bevestigen en is die onmiddellijk klaar voor gebruik. Met behulp van een afstandsbediening kan je nu makkelijk naar je bovenverdieping en terug zonder risico op vallen.

Kies vandaag nog voor je zelfstandigheid
Heb je het gevoel dat trappen doen steeds moeilijker wordt en je het gebruik ervan begint te vermijden, wacht dan niet langer en informeer snel naar de mogelijkheden van een traplift bij jou thuis. Je zal je nadien ongetwijfeld afvragen waarom je dit zo lang hebt uitgesteld. Je mobiliteit en zelfstandigheid zullen aanzienlijk vergroten en je kan de verhuizing naar een aangepaste woning voor lange tijd uitstellen. Je verdeler en installateur zullen je graag verder helpen bij het maken van de goede keuze.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366063&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366067&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366064&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>