Vierpolders-trainer Paul Bestebreur vond zijn ploeg het slachtoffer van het 'koplopersgeluk' van FC Binnenmaas. (Archieffoto: Wil van Balen).
Vierpolders-trainer Paul Bestebreur vond zijn ploeg het slachtoffer van het 'koplopersgeluk' van FC Binnenmaas. (Archieffoto: Wil van Balen).

Vierpolders: pech in duel met koploper FC Binnenmaas

Actueel 163 keer gelezen

Vierpolders - Het zat Vierpolders afgelopen zaterdag niet mee in het inhaalduel aan de Coosenhoek tegen FC Binnenmaas. De koploper won met 0-2. Daarmee behield FC Binnenmaas een voorsprong van vier punten op naaste achtervolger Rozenburg, dat door een 2-4 zege bij OVV wel de tweede periode won en zich plaatste voor nacompetitievoetbal om promotie.

Trainer Paul Bestebreur van Vierpolders sprak na afloop over het 'geluk van de koploper'. 'In de eerste helft, die overigens qua niveau van beide kanten niet zo best was, ging het gelijk op,' zag Bestebreur. 'In de tweede helft ontsnapt FC Binnenmaas aan een achterstand bij een schot van Jesper Lakerveld dat via de binnenkant van de paal nog uit het doel springt. Dan wordt er een overtreding gemaakt op Maikel Straatman, maar mag Binnenmaas gewoon doorgaan en scoren. Dat was een mentale dreun. Daarna zat echt alles tegen. Binnenmaas scoort nog een keer en de 1-2 van Patrick Scheerhoorn wordt dan weer op onverklaarbare wijze afgekeurd. Het is niet te hopen dat we komende zaterdag in de derby bij OVV weer zo'n wedstrijd hebben, want het is de hoogste tijd dat Vierpolders weer eens een positief resultaat boekt. Ons voetbal verdient dat.'

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws