OHVV veegt vloer aan met MMO

Actueel 161 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV is in de degradatiepoule derde/vierde klasse met een klinkende 8-1 (4-1) overwinning tegen MMO uitstekend begonnen.

'We begonnen goed aan de wedstrijd, stonden na zes minuten al met 2-0 (Jim Baks en Kees Jan Nobel, DR) voor', gaf trainer Mitchel van Gastel aan dat er geen vuiltje aan de lucht was. 'Na een kwartier kregen we onnodig de 2-1 om de oren en sloop de onrust in het team. Dat kabbelde door tot vlak voor rust toen Rick Hopman en David Keijzerwaard de 3-1 en 4-1 scoorden.' De tweede helft bleek niet meer dan een formaliteit. Hoewel het spel niet hoogstaand was, liepen de Oudenhoornaars door doelpunten van Dane Oost, David Keijzerwaard, Kees Jan Nobel en Arie Bravenboer gemakkelijk uit naar 8-1. OHVV komt op zondag 10 maart pas weer in actie met de uitbeurt in Delft tegen Taurus.

OHVV: Melvin Vlietstra; Rick Hopman, Dane Oost (60. Tom Hesselink), Aron van der Steen, Chris Peters; Shih-fa Steehouder, David Keijzerwaard, Mitco Milojevic (75. Johan van der Ham), Jim Baks; Arie Bravenboer, Kees Jan Nobel.