Afbeelding

Het Speelgoedhuis is er voor iedereen

Actueel 1.126 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het Speelgoedhuis is een project van de Kledingbank Zuid Hollandse Eilanden en met een aankoop bij het Speelgoedhuis ondersteunt u de Kledingbank.

Sinds enkele maanden zijn er twee Speelgoedhuizen namelijk in Hellevoetsluis aan de Rijksstraatweg 51 en in Middelharnis aan de Schoolstraat 36a. Beide winkels zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Je kunt hier uit een ruim assortiment van nieuw en gebruikt speelgoed kiezen voor low budget prijzen zodat het voor iedereen betaalbaar is om kwalitatief goed speelgoed te kopen. Het speelgoed wordt zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van nieuwe batterijen. De vriendelijke vrijwilligers helpen u graag. U mag het speelgoed altijd ruilen als blijkt dat het niet aan uw wensen voldoet. Het speelgoedhuis is geen commerciële winkel. Heeft u speelgoed over dan kunt u dat bij de winkels inleveren. Alleen het beste van het beste aan speelgoed wordt uitgestald in de winkel. De prijzen daarentegen zijn gelijkwaardig aan de kringloopwinkels. Kom eens langs en overtuig uzelf! Nergens anders op de eilanden treft u speelgoed van degelijke kwaliteit aan tegen zulke mooie prijzen.

Ook bij de kledingbank kunt u speelgoed en kleding afgeven. Wilt u komen helpen meldt u dan aan als vrijwilliger via kledingbankzuidhollandzuid@gmail.com

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws