Afbeelding
Theo van Kralingen

Supporters schreeuwen Hellevoetsluis naar overwinning

Actueel 214 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis heeft in een spectaculaire wedstrijd Vitesse Delft met 4-3 (1-2) verslagen en is daarmee in de tweede klasse D theoretisch op zes punten gekomen van de morsende koploper DCV. De wissels Brian Poelman (3-3) en Vincent Mast (4-3) bleken gouden wissels.

Het gehavende Hellevoetsluis kende een moeizame start, keek na ruim twintig minuten spelen tegen een 0-2 achterstand aan. 'Vitesse zat in een flow, had de laatste vier wedstrijden niet verloren, dus wisten we dat het moeilijk zou worden', had trainer Edwin de Koning zijn manschappen de Delftse opmars voorgehouden. Het leek zelfs erger te worden met een schot op de Hellevoetse paal, maar in de omschakeling scoorde Patrick Struik via de onderkant van de lat vanuit het niets tegen: 1-2. 'In plaats van 0-3 werd het met 1-2 weer een wedstrijd. Na rust hebben we met één op één en wissels alles op alles gezet het tij te keren, maar na een uur werd het 1-3. We leken verloren, maar bleven wel doorknokken.' Het doorknokken leidde onder de aanmoedigingen van de supporters uiteindelijk tot het beoogde succes door treffers van Ken Luyendijk, Brian Poelman en matchwinnaar Vincent Mast, die een teruglegger van Dave Mierop tegen het garen schoot: 4-3. Hellevoetsluis haalt aanstaande zaterdag in Ouderkerk aan den IJssel in tegen Spirit.

Hellevoetsluis: Danijel Ribaric; Patrick Struik, Frenk van Gelderen, Öner Sang A Jong, Onur Furuncu; Sander van Pelt, Dave Mierop, Ken Luyendijk, Gaultier Obiango (70. Vincent Mast); Serkan Yavuzyigitoglu (80. Tommie van Schaik), Jarno Huisman (62. Brian Poelman).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws