Afbeelding
Foto: Archieffoto Theo van Kralingen

FC Vlotbrug blijft tegen OFB steken op negen treffers

Actueel 128 keer gelezen

Ooltgensplaat- FC Vlotbrug heeft ook de vijftiende wedstrijd in een overwinning omgezet, en wel met 0-9 (0-4) in Ooltgensplaat tegen OFB. Concurrent WFB maakte ook geen fout waardoor de marge van 8 punten en een wedstrijd minder aan de kop van de vierde klasse H blijft staan.

'We dachten na de minimale nederlagen van OFB tegen SNS en DVV dat zij een "bus" voor de poort zouden zetten, zodat het moeilijk zou worden om te scoren, maar we hebben er een ware voetbalshow van gemaakt', complimenteerde assistent-trainer Piet van Holst zijn manschappen. Vlak voor tijd kreeg een speler van OFB rood vanwege een zware overtreding op Oussama Nhari. 'De stoppen sloegen kennelijk door bij die jongen, was een ware aanslag. Gelukkig sprong Oussi op tijd omhoog.' Clint van de Veerdonk (3 keer, foto), Noël Bravenboer, Jordy Braber, Gijs Vermeer, Bram Scheringa, Mo Baydar en Shenomar Pers scoorden voor de FC. FC Vlotbrug speelt aanstaande zaterdag thuis de derby tegen Abbenbroek.
FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Lars Stuifzand, Noël Bravenboer (60. Bram Scheringa), Mitchel de Zeeuw, Mo Baydar; Jordy Hendriks (65. Bart Bergwerf), Jordi van der Kooi, Jordy Braber, Oussama Nhari; Jordy Braber; Clint van de Veerdonk (75. Shenomar Pers), Gijs Vermeer.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws