Afbeelding

Brielse Brug Sponsorloop levert recordopbrengst op

Actueel 108 keer gelezen

Brielle - De Brielse Brug Sponsorloop die vorige week zondag voor de zevende keer werd gehouden, leverde een recordopbrengst voor het goede doel, onderzoek naar en bestrijding van spierziekte ALS, op.

Deze succesvolle loop is niet meer weg te denken uit het programma van Dirk en Regina Muilenburg uit Zwartewaal. Als 'Team Dirk & Regina' proberen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor 'Tour du ALS en Alpe d'HuZes 2019' waar zij op 29 mei en 6 juni beiden aan deelnemen.

Veertien
De eerste sponsorloop werd in 2013 georganiseerd. Toen haalden veertien (!) deelnemers 180 euro op. In editie 7 stonden er 138 deelnemers aan de start en tikte de teller van deze sponsorloop een bedrag van 2.759 euro aan. Een record.

Team Karin
Heel bijzonder was deze keer de deelname van een groep 'Team Karin' genoemd. Deze groep is speciaal voor deze loop gevormd om geld op te halen voor ALS. Deze groep is gevormd door collega's van Karin die zelf aan de ziekte ALS lijdt. Ook wandelde Karin zelf mee voor zover haar mogelijkheden dat toelieten. Karin's werkgever verdubbelde het sponsorbedrag dat haar team binnenhaalde. De deelname van de groep heeft er voor gezorgd dat een ieder zich weer bewust is dat het noodzakelijk is om met zoveel mogelijk sponsorgeld het onderzoek naar de bestrijding van ALS te steunen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Brielle en omgeving op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws