Afbeelding

Project beroepen op basisschool de Zeewinde

Actueel 463 keer gelezen

Rockanje - Elk jaar wordt op de Zeewinde een onderwerp gekozen waar, gedurende een periode van een paar weken, over gewerkt wordt. Dit jaar was het thema: beroepen.

Ouders met verschillende beroepen kwamen in de klassen om te vertellen wat hun beroep inhoudt. Ook werden er allerlei uitstapjes gemaakt. De kleuters gingen op bezoek bij de brandweer. Voor de groepen 5 was een bezoek aan EIC-Mainport gepland en de politie kwam in de klas. De groepen 6, die als sub thema de beroepen in de horeca hadden, kregen een rondleiding door Hotel van Marion. En bij A-seal zag groep 7 wat het beroep van dierenverzorger allemaal inhoudt.

Afsluiting
Op donderdagavond 21 februari was er een afsluitende projectavond. Ouders konden op die avond in de klassen bekijken wat de kinderen allemaal gedaan hadden tijdens de projectweken. Tijdens deze avond werd er van alles verkocht; zelfgemaakte knutsels, potjes appelmoes en boekjes voor een puzzeltocht met het thema beroepen. Voor de ouders was er koffie en thee, met allerlei door ouders gebakken lekkernijen. De opbrengst van deze avond gaat naar de aanleg van het schoolplein bij het nieuwe schoolgebouw, dat momenteel in aanbouw is.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws