OHVV verdienstelijk gelijkspel tegen COAL

Actueel 126 keer gelezen

Hellevoetsluis- OHVV heeft op het voetbalcomplex van FC Vlotbrug in Hellevoetsluis tegen titelkandidaat COAL een verdienstelijk 2-2 (0-0) gelijkspel behaald. De Oudenhoornaars bezetten in de derde klasse D de tiende plaats.

'We moesten vanwege de slechte gesteldheid van het terrein uitwijken naar FC Vlotbrug', verklaarde trainer Mitchel van Gastel. 'We hebben een leuke wedstrijd gespeeld waarbij we zelfs twee keer op voorsprong kwamen. Het was een wedstrijd van weinig kansen. Wij kregen er drie en benutte er twee, terwijl COAL door een persoonlijke fout en uit een vrije trap scoorde. We speelden net als in voorgaande wedstrijden 4-4-2, maar hielden het speelveld in de eerste helft tegen een vaardig COAL te lang. In de tweede helft speelden we compact en hielden de ruimtes kort. Dat liep een stuk beter.' Matthijs Keijzerwaard bleek een gouden wissel, want bij het eerste balcontact joeg hij de bal tegen het garen: 1-0. Arie Bravenboer zette zijn ploeg na de 1-1 uit een individuele actie weer op winst, maar uit een vrije trap werd het alsnog gelijk: 2-2. Cees Jan Nobel moest voortijdig gewisseld worden, want hij moest het land op om aardappelen te poten. 'Vooraf tekende ik voor een punt, maar achteraf had er meer in gezeten.' OHVV brengt zondag een bezoek aan Pretoria.
OHVV: Yannick Enting; Rick Hopman, Dane Oost, Aron van der Steen, Chris Peters; David Nunez, Johan van der Ham (55. Mitco Milojevic), Slavisa Milojevic, Jim Baks; Cees Jan Nobel (65. Matthijs Keijzerwaard), Arie Bravenboer.